SEO optimizacija

SEO Implementacija

Na osnovu postojećeg stanja, određuje se dinamika i plan implementacije. Ako je SEO analiza projekat po kom je potrebno unaprediti vaš postojeći sajt, SEO implementacija je građevinska faza. Sve ono što smo primetili i predložili u okviru analize sajta, primenićemo u saradnji sa vašim timom ili samostalno. Okvirno vreme potrebno za implementaciju je tri meseca. U ovom periodu očekivano je da se vide prvi rezultati u poboljšanju pozicija na pretraživačima, a za potpuni efekat SEO unapređenja potrebno je da prođe nekoliko meseci od implementacije. Zavisno od popularnosti industrije na internetu, odnosno snage i aktivnosti direktne konkurencije. Ovaj deo delimo na dva načina:

1 – Ne menjam svoj tim

Ukoliko imate svog web developera, tu smo da izvršimo monitoring i obavimo potrebne konsultacije, kako bi implementacija strategije prošla što lakše. Pratimo napredak i vršimo monitoring tokom čitavog procesa, pružajući vam redovne izveštaje o postignutim rezultatima i aktivnostima.

Ukoliko imate svoje pisce, tu smo da korigujemo i optimizujemo tekstove. Vršimo detaljnu analizu ključnih reči i pružamo preporuke za njihovo strateško uključivanje u sadržaj vašeg sajta.

Možemo organizovati i obuku za zaposlene ukoliko je to potrebno. Ova obuka obuhvata osnove SEO-a, najbolje prakse i načine optimizacije sadržaja kako bi vaš tim bio osposobljen da samostalno nastavi s implementacijom i održavanjem SEO strategije.

2 – Želim kompletnu primenu analize na sajtu

Rešenje koje takođe nudimo je “ključ u ruke” ili implementacija kompletne SEO analize na vaš postojeći sajt. Nakon što dobijemo sve potrebne pristupne podatke, brinemo o svim aspektima optimizacije, uključujući tehničke promene, optimizaciju strukture i sadržaja, izgradnju povratnih veza i praćenje rezultata uz redovne izveštaje o nastalim promenama.